Friday, 16 September 2011

L.O.V.E is for HIM (!)







title ta boley blah rite ?? ape yg ta boley blahh nye..btol laa HIM .. Yang Maha Esa ..ak maen tekan2 blog og smlm then jumpe blog ini..best! pasal love love nih..aku suke bace kat belogg dye..and something yang ak 
sngat agree ngan dye..

kalau kita sukakan seseorang,jangan beritahu si dia.TAPI luahkan
lah kepada Allah ,beritahu lah kepadaNYA. Allah Maha Tahu jodoh kita siapa
~trust Him as He know the best for you~

and lagy satu ..

tak paya lah korang nk listkan ciri2 lelaki o pompuan yang korang nak,
sbb bile korang da sygkan die, sume yg burok 
akan jady baik jugak pade korang ,ryte??


hem,ak ghase statement bawah nih mcm ta betol je..

saye syg awak sorang jeh.tiade yg laen ..hanye awk !
(teks yg selalu di tules untok makwe o pakwe )

eeuww.. seram ak dnga ! ta pelik ke,,kite boley  ckp kat og yang kononnye kite syg uhh,mcm uhh..tapy knape kat Allah kite ta ckp cm uh??knape kat Allah  kite ta buatt mcm ape yg kite ckp ?? btol ta ?? "tiade yg laen" ryte ! hanye Allah ..ta di nafikan jugak aku penah jea listkan jenis2 lelaki yg aku nk..but ,bile pikir balek ..baek ak  doa jea kan? bentuk diri sndiri jady baek..baru kite boleh pilih og yg kite nak..huh..









aku tules mcm nih bukan nk kutuk og yg bercinta,or bajet mcm aku ta penah ckp bende uh..ak just bgtau pendapat aku..bukan laa bajet mcm aku kuatt islam..just kite sme2 ingatkan laa..hope korang ta laa benci belogg nie smpai ta nakk bace langsong blog aku..sorie kepade sesiape yg  ta suke entry kaly nih..tata readers..gtg~










changes make perfect,
going back to HIM..